fbpx
 

Blog

Bliver din frokost pause 'ædt'

Spiser du ikke frokost – kan du miste kunder

Din dag på salonen eller klinikken starter med at du enten har glemt, ikke haft tid til at forberede din madpakke eller ikke har fået købt en salat. Dine kunder kommer i en lind strøm igennem hele dagen og din kollega er syg, så der er ingen der kan hjælpe dig med at hente frokost. Samtidig er din mave ved at være tom. Du håber du kan holde den gående på kaffe/the/vand og nødder, som du har i køkkenet. Men du bliver mere og mere sulten, omkring kl 14. er den helt gal og din krop ligefrem skriger på føde. Dine kunder bemærker at din mave rumler og måske ligefrem siger høje lyde. De ved ikke at du forsøger at klare dig uden mad i dag. Du undskylder det med at du har drukket for meget vand og at det er derfor den rumler.

Men som tiden går, falder dit blodsukker endnu mere. det gør dig irritabel og kort for hovedet. En af dine faste kunder kommer og får behandling, hun er den kundetype, som forlanger lidt mere end andre. Som regel er det ikke et problem, men lige i dag bliver det en udfordring. For din kunde har heller ikke overskud – og så er i to personer der meget let kan komme til at misforstå hinanden.

Som din kundes behandling skrider frem, bliver det vanskeligere for dig at høre på hendes små irritations udbrud over din, for hende, manglende kompetence. Hun beklager sig over at dine hænder tager for hårdt fat på hende. Du forsøger at justere dit tag, men du har svært ved at stille hende tilfreds og du bliver mere og mere irriteret på hende.

Behandlingen slutter og din kunde virker ikke glad som hun plejer. I veksler kun de aller mest nødvendige ord. Normalt sludre i om løst og fast. men ikke i dag. Din kunde er tydelig kort for hovedet. Og da hun går ud af døren – kan du mærke hun stadig er mærkelig overfor dig.

Måske mister du denne kunde, kun fordi du ikke havde overskud.

Min pointe er, at det er vigtigt at få mad og holde sine pauser. Det er vigtigt at sætte tid af og sørge for at spise. Jeg ved at det kan være svært, men det er mere vigtigt end du tror. Specielt hvis du arbejder alene, kan det ligefrem være nødvendigt at låse døren og skrive ‘Lukket til kl. 13’. Hvis du vil gøre det, så få udarbejdet et pænt skilt, hvor du kan skifte tidspunktet.

Mange behandlere i Beauty branchen, ønsker at holde sin vægt – så netop her giver det slet ingen mening at lade være med at spise i løbet af dagen. Jeg ved godt at en pause hurtigt kan blive ædt af en telefon, en mail, en strøg kunde eller en behandlings forsinkelse – og ja det sker. Men ikke altid, så husk at tage mad med eller køb på vejen, og sæt tid af til at spise den. Jeg lover dig, du vil få mere overskud. #Tidtilmad#customerguide

Skriv en kommentar