fbpx
 

Blog

Dine kunder elsker da din hund - elsker din hund dine kunder?

Når man både skal træne hunde og kunder – HJÆLP

I mange år har jeg haft mine to hunde med på klinikken. Det var helt naturligt for mig, at de ikke skulle være alene hjemme når de kunne være med på job og jeg selv kunne bestemme. Inden jeg fik hund overvejede jeg forskellige ting nøje.

  1. Kunder der har allergi
  2. Kunder der ikke kan lide hunde
  3. Kunder der er bange for hunde
  4. Hundens trivsel i og omkring kunder

Jeg blev hurtigt enig med mig selv om at det var fint og at jeg måtte løse eventuelle problemer undervejs. De kunder der ikke brød sig om hunde, måtte holde sig væk. Jeg gjorde opmærksom på at vi havde hund på klinikken, bland andet på hjemmesiden og Facebook. Det betød at mine kunder på forhånd vidste at der var hund og dem der ikke var så glade for hunde, de kunne gøre os opmærksomme på det. For eksempel etniske kunder, som nogen gange er bange for hunde. Det løste vi ved at lukke hundene væk.

Jeg har haft lidt pinlige oplevelser med kunder og hunde. Det var før jeg blev ‘den store hunde træner’. En af de episoder jeg tænker tilbage på er at hundene ofte hoppede op til kunderne, for at ligge på briksen sammen med dem. Både kunder og hunde var vilde med med det, men en dag gik det galt. Jeg havde en god fast kunde kunde liggende til at få farvet vipper og bryn. Hunden hoppede op uden at være blevet inviteret af kunden, som lå intetanende på behandlings briksen. Kunden var helt uforberedt på de 4 poter som pludselig landede på hendes mave. Hun blev meget forskrækket, men holdt øjnene lukket, så der heldigvis ikke skete noget. Jeg blev ligeså forskrækket som kunden og meget flov på min hunds og ikke mindst mine vegne. Det blev sidste gang hundene fik lov at hoppe op – dog skulle det vise sig at være vanskeligt at ændre på.

Fra da af måtte jeg forsøge at sørge for at kunderne ikke sneg hunden op. Det var meget svært – for nu var det kunderne jeg skulle træne og ikke hundene. Man starter jo med at skælde ud på hundene, FORKERT – for det var kunderne jeg skulle træne og nogen gange var det nærmest umuligt at sige fra overfor kunderne. På et tidspunkt besluttede jeg at benytte en hundepsykolog, for det var svært at være konsekvent og næsten umuligt hele tiden at holde øje med om kunderne gjorde det rigtige.

Mine hunde elskede de fleste af mine kunder – dog var der nogen gange at en af hundene blev nervøse for en kunde. Typisk den kundetype som meget meget gerne vil have kontakt med hunden. Jeg havde både brug for at fortælle kunderne hvordan de skulle agere overfor hundene, og træne hundene til at være på. Uanset hvad – så var det bare så hyggeligt at have hund på klinikken, mere smil og glæde hos kunder og behandlere.

Ugens spørgsmål – er det godt at have hund på klinikken?

Hav den skønneste dag på hudplejeklinikken eller neglesalonen.

Tine

#kundeservice#hudpleje#kosmetolog#kosmetiker#negletekniker#blivbedre#forventmere#customerguide

Skriv en kommentar