fbpx
 

Blog

Er det 'op ad bakke' med at sælge produkter? - Fortvivl ikke - du skal bare lige lære et par gode spørgsmål

Føles det svært at sælge produkter til dine kunde? Det er helt normalt!

Du er ikke alene med salgsudfordringer – det kender alle til

Alle behandlere kender følelsen af ikke at få et salg igennem. Du og jeg kender det – og det føles ikke specielt godt. Det kan føles som at få en spand kold vand i hovedet, når kunden siger ‘nej tak, ikke i dag’. Men det er helt normalt og det er helt naturligt at kunder siger ‘nej tak’ når du præsenterer produkter. Det betyder bare at du har prøvet – måske ikke på den bedste måde, men du har i det mindste forsøgt. Klap dig selv på skulderen, fordi du er ikke langt fra at kunne sælge meget mere. Jeg mener faktisk du skal se det på en anden måde, fordi hvis du hele tiden får ‘ja tak’, så kan det også betyde at du ikke prøver nok, men kun sælger det kunden beder om. Hellere få 

Føles hverdagen som en lang kamp for at sælge? 

Er hverdagen en lang kamp? Føler du dig tom for ord når du prøver at sælge? Føler du at du har prøvet så mange forskellige ting, at du slet ikke ved hvad der virker? Så kan det være du skal forsøge at slappe af og give dit salg en lille pause. Samle kræfter og få hjælp til at omformulere dine kundespørgsmål. Accepter hvis du får et afslag, kom op på hesten igen ved næste kunde. 

Undgå disse faldgruber

Dine kunder kan føle sig presset til at købe hvis du sælger på den forkerte måde! Dine kunder kan føle det hele handler om dig, hvis du taler meget om dig selv! Dine kunder kan føle at det hele handler om produkt ingredienser, hvis du er en ingrediens nørd! Dine kunder kan føle at de ikke har din opmærksomhed, hvis du også lige skal nå at tale med en anden kunde samtidig! Det er så let at falde i en af ‘gruberne’ – men fortvivl ikke, det er aldrig for sent at lave noget om, ved at lære nye ‘regler’.

Du har 3 muligheder – læs dem her

  1. Du kan lade være at gøre noget og håbe på det kommer helt af sig selv
  2. Du kan gøre op med dig selv, at lige nu er det perfekte tidspunkt til at lære noget nyt
  3. Du kan læse vores andre kunders anmeldelser på hjemmesiden og tænke over det lidt endnu

Modtag 3 vigtige kundespørgsmål helt gratis

Når du sender en mail til mig at du er interesseret i at høre mere – modtager du med det samme 3 vigtige kundespørgsmål i din indbakke. Spørgsmålene vil åbne vejen til et kundesalg. Så er du allerede godt i gang. Der er i øvrigt stadig tilbud på Customer Guide kursus til for kun 995,- det samme som det koster at annoncere på Facebook i en måned og du får helt sikkert mere ud af et salgskursus 🙂 (tilbud slutter til 31.3.20)

‘Klap på skulderen fra mig’ 🙂

Tine

Skriv en kommentar