fbpx
 

Blog

Lukke eller ikke lukke? Behandle eller ikke behandle? Få input til begge dele her!

Skal du mon lukke din klinik og ikke få indtjening i 14 dage?

Er du i tvivl om du skal lukke eller holde åbent?

Ingen er længere i tvivl om at Danmark står i en meget svær situation. Beauty-branchens behandlere må lige nu stå i ‘skal-skal ikke’ og det handler bloggen om i dag. Jeg vil forsøge at gøre det lettere for dig at tage den beslutning.

Vi vil gerne servicere vores kunder og tjene penge, samtidig vil vi også gerne vise at vi har samfundssind. At vi også gerne vil gøre vores indsats til at undgå at sprede unødig corona-smitte.

Jeg er stor tilhænger af at følge Sundhedsstyrelsens retningslinier. De anbefaler at alle ikke-kristiske behandlinger flyttes, i første omgang, til om 14 dage med start fra på mandag. I dag har jeg læst følgende på www.fysio.dk

‘Al ikke-kritisk behandling udskydes

Det vil sige at hvis en behandling ikke er kritisk (livsnødvendig), så skal den udskydes. Torsdag aften har Danske Fysioterapeuter fået en meget klar besked fra Sundhedsstyrelsen: Al unødvendig behandling skal udskydes.’

Kilde politisk chef Ann Sofie Orth 12.3.2020

Altså – vi må ikke røre ved hinanden. Vi skal have mere end 2 meters afstand til hinanden og samvær med fremmede mennesker (læs kunder) bør ikke være mere end 15 min.

Noget tyder på at det er svært at give behandling, uanset hvilken behandling du giver, og at du skal lukke ned i 14 dage.

Jeg afventer svar fra Dansk Kosmetolog Forening om de har været i forbindelse med Sundhedsstyrelsen. Du vil høre nærmere.

Er du blevet mere overbevist om at du skal lukke ned? Læg din beslutning på sociale medier og send den som mail til jeres kunder.

Tekst til dig der lukker ned

Vigtig information

Kære kunde hos Klinik Smil,
I denne vanskelige corona situation har vi taget den beslutning at lukke fra d. XX til d. XX
Vi aflyser hermed alle behandlinger i 14 dage og beder dig om booke din nye aftale via onlinebooking eller email. Du er også velkommen til at ringe til os i den normale åbningstid, så vil vi være behjælpelige med at booke en ny aftale.

Vi glæder os til at se dig på den ‘anden side’.


De allerbedste hilsner
‘dit og klinikkens navn’

Tekst til dig der ikke lukker

Kære kunde,

Klinik Smil holder fortsat åbent.


I denne tid med corona virus har vi taget følgende forholdsregler på klinikken. Vi beder dig aflyse din aftale hvis du er i karantæne eller hvis du har opholdt dig omkring personer med corona-infektion indenfor de sidste 14 dage. Vi ønsker at tage ekstra mange forholdsregler i forbindelse med smittebekæmpning og derfor har vi opstillet håndsprit udenfor vores dør, som vi beder dig benytte inden du rører ved dørhåndtaget. Hvis du skal benytte vores toilet, beder vi dig om at være ekstra opmærksom på håndhygiejne. Vi spritter dørhåndtag og andre udsatte berøringsflader af i løbet af dagen. Vi vil bære beskyttelsesmasker og handsker i stor udstrækning, men forventer ikke at du gør.

Vi glæder os til at se dig.


De allerbedste hilsner
‘dit og klinikkens navn’

Skriv til mig hvis du har spørgsmål omkring dit arbejde – gælder også hvis du er ansat.

Pas på jer derude.

Tine

Skriv en kommentar