fbpx
 

Blog

Mens du venter på at tiden går - her er et par gode råd til din dag. Læs også om sidste nyt - Customer Guide kurset går 'live'

Gode tips til dig der sidder hjemme lige nu

Alle der er beauty-behandlere sidder nu hjemme og venter

Venter på at vi må gå på arbejde igen. Det er svært at spå om hvor længe der går, indtil vi er på den anden side. Har læst i dag at de fleste eksperter på sundhedsområdet, er enige om der går 2 måneder. Og hvad skal vi så foretage os i den periode? Jeg har et par bud til dig her. For du kan ligeså godt få styr på nogle af de opgaver du ikke tidligere har haft tid til.

Dårlig samvittighed over du sidder derhjemme?

Hvis du er ejer, så er det måske nu du skal sætte dig ind i et nyt regnskabsprogram. Du kan også med fordel sætte dig til at planlægge jeres SoMe marketing for resten af året. Og er du medarbejder på en klinik eller en salon, så spørg om du skal komme med gode input. Det kunne være du har nogle gode ideer til nye behandlinger, produkter eller morsomme opslag på jeres Instagram. Jeres kunder vil også sætte pris på at se jer fra en anden side end de normalt gør. Så lav hver især nogle funny indslag til de sociale medier. Du kan også med fordel planlægge nye uddannelsestiltag for dig selv eller jer alle – tænk over hvor I med fordel kunne blive bedre.

Lige nu ser jeg mange klinikker benytte deres webshop og sælge produkter leveret direkte til kundens dør. Hvilket jo er oplagt.

Men det undrer mig at jeg ikke ser nogen der markedsfører nye behandlinger til den dag hvor klinikken må åbne igen?

Og det synes jeg må være en ligeså vigtig strategi som at sælge produkter fra dør til dør.

Faste rutiner er godt for dig

Giv dig selv faste rutiner. Stå op på samme tidspunkt hver morgen, undtagen når det er weekend:-) Planlæg din dag så meget du kan.

Start med powerwalk/løbetur eller en mave – ryg – træning inden din morgenmad

Og nu vi er ved maden – forsøg at spis sundere og prøv samtidig af få de fødevarer du har lyst til. Pas på med fastfood, specielt hvis det ikke er varmebehandlet. Jeg ville personligt ikke spise sushi og salater lige nu. Men jeg synes også at tiden nu er inde til selv at lave mere mad hjemme.

Jeg har haft travlt – med at forberede livestreaming kursus til dig

Den sidste uges tid er blevet brugt mega effektivt. For jeg tror at mange behandlere gerne vil udnytte tiden mens man sidder hjemme og venter. Så lige om lidt kan du komme med på Customer Guide Online Kursus som livestreames via Facebook Live.

Få effektive tips om at sælge mens du venter på at komme tilbage på jobbet

Køb kurset med Covid-19 rabat her https://www.customerguide.dk/vare/customer-guide-online-kursus-3-timer

Skøn dag til dig 🙂

Tine

Skriv en kommentar