fbpx
 

Blog

Når passion bliver til mission - så er det missionen der redder os!

Passion er det der driver os – mission er det der redder os

Vi har alle vores egen mission lige nu. Min mission har altid været at gøre livet lettere for beauty-behandlere – og derfor har jeg brug for at høre DIN mening!

Jeg søger alle de gode spørgsmål du har i hovedet. Jeg søger dine input! Jeg kan høre på mine forskellige kontakter at der er brug for noget mere konstruktivt i forhold til den situation alle står i med hensyn til corona. Hvad har DU brug for? Hvordan kan JEG hjælpe dig bedst gennem mine blogs og kurser? Hvad mener DU vores branche har mest brug for nu? Hvor skal branchen forbedres og er der områder på vores klinikker/saloner hvor vi skal være særlige opmærksomme på at få ændret, når vi åbner igen?

Jeg har i mange år arbejdet i beauty-branchen med kunder, medarbejdere og behandlinger – men nu arbejder jeg mest foran min computer, enten med live streaming eller at skrive, forberede og researche. Og det er HER du kommer ind, for det er DIG der arbejder med kunder, i hvert fald lige om lidt, og DU ved hvad du har behov for.

Derfor er DIN mening mega vigtig for Customer Guide og hele beauty-branchen. Uanset hvad du har i tankerne – så kom med det!

  • Hvad er du nervøs over?
  • Hvad kan du ikke finde svar på?
  • Hvad bekymrer dig?
  • Hvad vil du gerne lære af nye ting?

Du kan hjælpe dig selv og andre ved at skrive bare een ting du ønsker svar på. Og hvis du hellere vil skrive direkte er du meget velkommen til at skrive til mig på kontakt@customerguide.dk eller en privat besked på 2711 2726.

Vores fælles mission vil gøre livet lettere for mange tusinde i beauty-branchen. Du kan gøre en forskel – lad mig høre hvad du tænker!

Det er passion for mission!

Klar – parat – skriv

Skøn dag 🙂

Tine

Skriv en kommentar