fbpx
 

Blog

På bare 3 timer vil dit salg stige mere end du aner - og kun med en investering der svarer til en dagsomsætning

Husker du Dianna? Hun sælger nu mere end hun nogensinde har gjort

Dianna var på mit Customer Guide Only4u i starten af maj måned. Vi gennemgik alt hvad der vedrørte hendes kundeservice og salg. Hun var fuld af gode ideer da vi var færdige efter 3 timer. Og hun glædede sig til at komme i gang med at sælge så hurtigt som muligt og med at bruge de nye redskaber og salgssætninger hun havde lært.

Nu er der gået en måned og Dianna har delt sine omsætnings tal med mig

Diannas salg er STEGET 10 gange HELE 956 PROCENT?????

Det overgår selv mine vildeste forventninger. Jeg har altid vidst at man som behandler kan glemme eller måske ikke ved, hvilke spørgsmål man skal stille til sine kunder for at åbne dørene til et salg. Hvis man er på salgskursus en gang om året, får man opfrisket det man har glemt eller bare lige skal mindes om. Men at et salg kan stige SÅÅ meget efter kursus på kun 3 timer – det er vildt.

Altid højere omsætning efter salgskursus

Når du samtidig får opfrisket din kundeservice og kombinerer service/salg sprogligt overfor dine kunder – ja så går det hele op i en højere enhed som kommer kunderne til gode og dermed dig og din omsætning.

Diannas salgskurve er steget med stor fart – læs hvad hun skrev til mig

‘Hej Tine,

Jeg vil igen sige tusind tak for det bedste kursus jeg har fået i salg. Mit salg er steget langt mere end jeg troede var muligt. Og det er kun den første måned. Jeg skal stadig holde mig selv i ørerne, men er ikke i tvivl om at mit salg fra nu af kun bliver højere og højere.

Jeg spørger om der er andre ting Dianna har ændret efter kurset?

‘Hel klart det med at huske at få booket kunderne ind igen. Jeg spørger også om de kunne tænke sig at få noget at drikke og få forklaret deres efterpleje samtidig. Jeg bruger helt klart mere tid på klienten nu end før kurset og sørger for at holde døren for kunderne og få sagt ordentlig farvel’

Og Dianna kigger stadig på Memo-Guiden – som er blevet hendes nye yndlingsværktøj

‘Jeg kigger stadig på din Memo-Guide som jeg fik med hjem fra kurset – næsten hver dag. Den er godt nok en stor hjælp når jeg lige skal se om jeg har husket det hele’

Endnu en skøn succes historie – that´s why I love my work?

Tine??

Skriv en kommentar