fbpx
 

Blog

Hvor meget omsætter du egentlig for? Og er det nok til at dække din løn?

Vidste du at du skal omsætte tre gange din egen løn?

Mange behandlere er ansat og får en fast timeløn. Dette indlæg ønsker at sætte fokus på de behandlere der får fast timeløn, som måske ikke er klar over, hvor vigtigt det er at omsætte nok for at kunne tjene sig selv hjem.

  • Man kan godt synes at man tjener nok – specielt hvis man får sin gode faste timeløn. Det kan være at man nogen gange ikke har helt fyldt i sin kalender. Man tænker ‘det går jo meget godt – jeg er glad for mit job og tjener ok’ Men tjener du penge til klinikken? Og…

Er din chef også tilfreds?

  • Man møder for det meste til tiden. Kun hvis bussen er forsinket eller man ikke lige hørte vækkeuret. Man kommer lige tidsnok til at blive klar til første kunde – og det er vel okay?
  • Man huske sommetider ikke at spise hvidløg dagen før man skal arbejde – men nogen gange smutter det. Og det er vel okay?

Hvad med hvidløg?

  • Man taler en del med sine kollegaer. Man sætter stor pris på det sociale på arbejdspladsen og nogen gange bliver der grinet lidt højt mens der er kunder der får behandling – og det er vel okay?

Hører jeres kunder I taler højlydt sammen?

  • Man ved godt at man måske godt kunne gøre mere for sine kunder eller forsøge at sælge lidt mere – men det er vel okay som det er?
  • Man forstår ikke helt, når ens chef forsøger at give hjælp til at løfte ens salg. Hvorfor gør hun/han egentlig det. Det er vel okay som det er?

Prøver din chef at få dig til at sælge mere?

  • Man får nogen gange at vide at man gerne må være mere serviceminded overfor kunderne – men man synes at man gør nok – og så er det vel okay?

Mange små ting der bør få dine alarmklokker til at ringe. Og der er sikkert flere forskellige ting som kan få din chef til at overveje om han/hun skal finde en ny behandler. Det kan være farligt at lulle sig ind i forvisningen om at alt er godt eller godt nok.

Derfor

Du bør omsætte tre gange din bruttoløn

Det betyder at hvis du får en månedsløn på 25.000,- brutto, bør din omsætning være over 75.000,- ex. moms (93.750,- inkl. moms)

Din omsætning pr. dag ved en 38 timers arbejdsuge bør gennemsnitlig ligge på kr. 4687,- incl. moms

Det er en god ide at holde øje med dine omsætning – måske ikke hver dag, men i hvert fald hver måned. På den måde ved du hvor du skal sætte ekstra ind eller få hjælp til at øge tallene.

Det er lige præcis det jeg kan hjælpe dig med.

I øjeblikket ser jeg mange klinikker søge nye medarbejdere. En af grundene er at det er nødvendigt at få nye og bedre behandlere ind. Covid-19 har gjort det meget vigtigere at have dygtige medarbejdere som tager deres arbejde alvorligt og er dygtige til at omsætte.

Det har aldrig været vigtigere at være med helt fremme når det gælder kundeservice og salg.

Jeg får henvendelser fra ansatte behandlere, som selv betaler for deres kursus, fordi de er blevet nervøse over ikke at kunne beholde deres job på klinikken.

Ønsker du også at øge din omsætning?

Skøn og dejlig dag

Tine?

Skriv en kommentar