fbpx
 

Blog

Er du én af de behandlere der er blevet opsagt - så find ud af hvad klinikkerne efterspørger og giv dem det

Er du blevet opsagt? Her kommer gode råd til dig som er behandler

Dette indlæg handler om IKKE at give op selvom du er blevet opsagt. Heller ikke selvom beauty-branchen kan være en usikker branche. Der er gode råd at hente fra en ‘gammel’ rotte

Opsagt – hva så

Du er måske blevet opsagt og tænker ‘Øv – hvor er det trist – jeg tror ikke på at jeg er faglig dygtig nok’ Og det er helt naturligt at du tænker på den måde. Men du skal forsøge at finde ud af hvorfor du er blevet opsagt. Måske er du selv klar over grunden, måske er du ikke. Hvis du har en ide om hvorfor – så luk ikke øjnene for årsagen. Forsøg hellere at ændre på dig selv. For hvis du ikke gør det, kan det betyde at du får samme problemstilling i dit næste job. Hvis du derimod ikke ved hvorfor, så skal du forsøge at finde ud det. Du skal blive ved med at spørge. Tal med din tidligere arbejdsplads ved at skrive eller ringe til dem

Grunde til opsigelser

Der kan være mange grunde til at man bliver opsagt. Før du blev opsagt har I sikkert haft møder om hvordan det er gået og det er måske blevet nævnt hvilke områder du kan forbedre. Jeg lister her nogle af de mest almindelige grunde

Samarbejdsvanskeligheder

Uopfyldt krav om adfærdsændring

Omsætningsfald

Lav genbookings rate

Problematik angående din kundeservice

Reality tjek

I en opsigelses situation skal du holde hovedet koldt og ikke lade følelserne tage over. Det er godt at være opmærksom på hvad du selv kan gøre. Jeg tænker her på kurser der hjælper dig til at blive en bedre udgave af dig selv. Giv dig selv et reality tjek. Hvordan kan du optimere dig selv? Hvor kan du blive skarpere i dit job som behandler?

Du er blevet opsagt – hvad kan du gøre?

  • Tænk over dine stærke og svage sider – hvor er du virkelig professionel og hvor mangler du hjælp til at blive forbedret?
  • Skriv ansøgning med fuldt CV (alle kurser skal på)
  • Hvilken klinik ville du egentlig allerhelst arbejde på?
  • Og hvad kræver det af dig at være ansat det pågældende sted?
  • Udvælg 3-5 klinikker som du rigtig gerne vil arbejde for og indhent viden om dem
  • Aflever dine ansøgninger personligt
  • Bed om et møde hvor du kan fortælle om dig selv og hvorfor du meget gerne vil arbejde netop dér
  • Uddan dig yderligere, enten i behandlinger som klinikkerne efterspørger eller i kundeservice og salg

Vil klinikken tage en chance med dig som er opsagt?

Svaret er ja!

Det vil de i langt de fleste tilfælde, med mindre grunden til din opsigelse er noget ulovligt, som at stjæle. Som ejer ved man godt at der kan være mange grunde til opsigelser – hvis du samtidig kan fortælle hvorfor du er blevet opsagt og du selv har taget steps til at ændre på årsagen, vil det blive set som positivt

Har du spørgsmål – så skriv til mig?

Skriv en kommentar